Tänään puutarhalla

8.8.2023

Ihana, rauhallinen kesäloma on ohi ja on taas aika aloittaa työt.

Vaikka kesä kukoistaa kauneimmillaan, on katse jo suunnattava syksyyn, talveen ja ensi kevääseen. Suunnittelun alla on syyskukkien tilaus ja ennen kaikkea ensi kevään taimitilaus. Siinä riittääkin pohdittavaa ja laskettavaa muutamaksi viikoksi. Mitkä uudet kukat, heinät ja yrtit otan tänä vuonna ja mitkä jäävät pois?

Jos sinulla on suosikkikasvi, jonka ehdottomasti haluat löytää meiltä, niin vinkkaa vaikka viestillä.

Hyvää loppukesää ja piipahdahan puutarhalla, johon on tullut iso kuorma  uusia, viehkeitä viherkasveja ja orkideoja.


29.6.2023

Viimeinen kesäkukkaviikko on lopuillaan. Kaikki kesäkukat ja yrtit ja taimet ovat olleet puoleen hintaan ja hyvin on käyntyt kaupaksi, sillä tuotteet ovat ykkösluokkaa!

Huomisen perjantain 30.6. klo 17 jälkeen suljen puutarhan heinäkuun ajaksi ja nautin muutaman vuoden tauon jälkeen kesälomasta.

Teen kuitenkin suruvihkoja ja muita tilaustöitä myös lomalla, joten soita, jos on tarvetta tai voit tilata suoraan eKukasta  https://paaskylahden-puutarha.ekukka.fi/

Kiitos kaikille mukaville asiakkaille, jotka kannatitte paikallista lähituottajaa!

Tuossa vielä paikallisessa sanomalehdessä julkaistu kiva juttu!

https://www.ita-savo.fi/paikalliset/6027128

10.5.2023

Toukokuun myötä aukioloajat ovat muuttuneet! Olemme avoinna ma-pe 10-18 sekä la-su 10-14. 

Eilen saapui ihanat äitienpäiväruukkukukat ja voin sanoa, että ovat upeita! Jos jonkun kukan haluat terassillesi tai parvekkeelle, niin tämä XXXL terassihortensia on nappi valinta. 

Yrtit ja hyötykasvien taimet ovat valmiita lähtemään uusiin koteihin. Kesäkukkapuolella vielä odottelisin viikon pari ennen kuin kiirehtisin ostoksille. Annetaan ilman lämmetä kunnolla ja taimien kasvavan kasvihuoneen lämmössä vahvoiksi ja suuriksi.

Tervetuloa puutarhalle!

Tänään 8.3., naistenpäivänä, katse on suunnattu jo kevääseen. Kesäkukkien, yrttien ja hyötykasvien hinnasto ja tuotekortit ovat nyt työn alla, viljelysuunnitelmat valmiina, kausityöntekijät palkattu, kasvualustat saapuneet ja ensi viikolla myös ruukut ja amppelit.

Tänä kesänä kasvatan jälleen avomaalla leikkoja kuten tsinnioita, astereita, leijonankitoja, kosmoksia, ikiviuhkoja jne. Myös sinulla on mahdollisuus ostaa leikkokukkien taimia keväällä ja istuttaa ne omaan kukkapenkkiin tai vaikka kukkalavaan. Mutta näistäkin ja paljosta muustakin saat infoa pitkin kevättä. Kannattaa seurata sometileja, joita päivitän useammin kuin tätä verkkosivua. Facebook @paaskylahdenpuutarha, Instagram @paaskylahden.puutarha.


Kiitos teille vuodesta 2022 ja onnea ja iloa vuoteen 2023 🎆

Kiitos sinulle, että kannatat yksinyrittäjää ja asioit puutarhallani ❤

Liityin joulukuussa eKukka-välitykseen, jonka kautta voi tilata ja lähettää kukkia. Kurkkaahan meidän sivut: https://paaskylahden-puutarha.ekukka.fi

Tässäpä ratkaisu kukkapulmaasi! Voit nauttia myös ensi kesänä ihanista kukistasi, kun tuot ne talveksi puutarhan hotellimajoitukseen.

Voit myös tulla omalla ryhmällä sitomaan kimppuja, tekemään asetelmia tai kransseja.