Tänään puutarhalla

Puutarhan kevättyöt ovat alkaneet tällä viikolla. Ensimmäisenä tulivat tietenkin orvokit, amppeliin ja ruukkuihin. Myös hidaskasvuiset begoniat ja pelargoniat ovat nyt ruukutettu. Tästä se pikkuhiljaa alkaa ja kasvihuoneet täyttyvät.

PÄÄSIÄISENÄ palvelemme JOKA PÄIVÄ  klo 10-14. Poikkeahan kukkaostoksille!


Tuskailetko kauniin Aalto-maljakon kanssa siitä, miten saisit kukat siihen kauniisti. Ne tuntuvat hapsottavan ja kaatuvan miten sattuu. Et ole yksin ongelmasi kanssa, mutta onneksi siihen löytyy ratkaisu. InVase-kukkatuen avulla saat kukat kauniin ilmavasti maljakkoon juuri siihen kohtaan mihin haluat. 

Kukkatukea löytyy kolmea kokoa; large (29,90 €), medium (22,90 €) ja small (19,90 €). Oikean koon löydät mittaamalla Aalto-maljakon korkeuden. Tässä ohjeet. 

Tuki on tehty kierrätysmuovista, sen voi kätevästi pestä astianpesukoneessa ja se menee säilytystä varten kasaan, pieneen tilaan.

InVase-kukkatuki on nyt meillä myynnissä, mutta voit tilata sen myös verkkokaupasta, jolloin lähetämme sen sinulle https://holvi.com/shop/paaskylahdenpuutarha/ .Voit tilata kukkia eKukasta https://paaskylahden-puutarha.ekukka.fi/

Kiitos kaikille mukaville asiakkaille, jotka kannatitte paikallista lähituottajaa!

Tuossa vielä paikallisessa sanomalehdessä julkaistu kiva juttu!

https://www.ita-savo.fi/paikalliset/6027128


 Kannattaa seurata sometileja, joita päivitän useammin kuin tätä verkkosivua. Facebook @paaskylahdenpuutarha, Instagram @paaskylahden.puutarha.


Kiitos teille vuodesta 2022 ja onnea ja iloa vuoteen 2023 🎆

Kiitos sinulle, että kannatat yksinyrittäjää ja asioit puutarhallani ❤

Liityin joulukuussa eKukka-välitykseen, jonka kautta voi tilata ja lähettää kukkia. Kurkkaahan meidän sivut: https://paaskylahden-puutarha.ekukka.fi

Voit myös tulla omalla ryhmällä sitomaan kimppuja, tekemään asetelmia tai kransseja.

Tässäpä ratkaisu kukkapulmaasi! Voit nauttia myös ensi kesänä ihanista kukistasi, kun tuot ne talveksi puutarhan hotellimajoitukseen.