Tänään puutarhalla

10.5.2023

Toukokuun myötä aukioloajat ovat muuttuneet! Olemme avoinna ma-pe 10-18 sekä la-su 10-14. 

Eilen saapui ihanat äitienpäiväruukkukukat ja voin sanoa, että ovat upeita! Jos jonkun kukan haluat terassillesi tai parvekkeelle, niin tämä XXXL terassihortensia on nappi valinta. 

Yrtit ja hyötykasvien taimet ovat valmiita lähtemään uusiin koteihin. Kesäkukkapuolella vielä odottelisin viikon pari ennen kuin kiirehtisin ostoksille. Annetaan ilman lämmetä kunnolla ja taimien kasvavan kasvihuoneen lämmössä vahvoiksi ja suuriksi.

Tervetuloa puutarhalle!

Tänään 8.3., naistenpäivänä, katse on suunnattu jo kevääseen. Kesäkukkien, yrttien ja hyötykasvien hinnasto ja tuotekortit ovat nyt työn alla, viljelysuunnitelmat valmiina, kausityöntekijät palkattu, kasvualustat saapuneet ja ensi viikolla myös ruukut ja amppelit.

Tänä kesänä kasvatan jälleen avomaalla leikkoja kuten tsinnioita, astereita, leijonankitoja, kosmoksia, ikiviuhkoja jne. Myös sinulla on mahdollisuus ostaa leikkokukkien taimia keväällä ja istuttaa ne omaan kukkapenkkiin tai vaikka kukkalavaan. Mutta näistäkin ja paljosta muustakin saat infoa pitkin kevättä. Kannattaa seurata sometileja, joita päivitän useammin kuin tätä verkkosivua. Facebook @paaskylahdenpuutarha, Instagram @paaskylahden.puutarha.


Kiitos teille vuodesta 2022 ja onnea ja iloa vuoteen 2023 🎆

Kiitos sinulle, että kannatat yksinyrittäjää ja asioit puutarhallani ❤

Liityin joulukuussa eKukka-välitykseen, jonka kautta voi tilata ja lähettää kukkia. Kurkkaahan meidän sivut: https://paaskylahden-puutarha.ekukka.fi

Tässäpä ratkaisu kukkapulmaasi! Voit nauttia myös ensi kesänä ihanista kukistasi, kun tuot ne talveksi puutarhan hotellimajoitukseen.

Voit myös tulla omalla ryhmällä sitomaan kimppuja, tekemään asetelmia tai kransseja.