Leikkokukat, sidontatyöt, surukukat

Kukkia vuoden jokaisena päivänä! Sinulle, minulle, hänelle, meille ja myös teille! Ihan kaikille!

On ihana aloittaa viikonlopun vietto asettamalla kaunis kukkakimppu pöydälle. Se on merkkinä, että nyt minulla on aikaa rentoutua ja nauttia vapaasta.

Nyt sinulla on mahdollisuus saada joka viikko huippu edullinen sidottu kimppu kauden kukista. Viikonloppukimppu on myynnissä vain to-la, mutta voit tilata sen ennakkoon alla olevasta painikkeesta. Voit valita noudatko kimpun itse puutarhalta vai tuodaanko se sinulle joko torstaina tai perjantaina valintasi mukaan.

Näet kuvan sen viikon kimpusta viimeistään torstai aamuna puutarhan Facebook- ja Instagram  -sivustolta.


Surukukat

"Kaikk' on niin hiljaa mun ympärilläin,

kaikk' on niin hellää ja hyvää.

Kukat suuret mun aukeevat sydämessäin

ja tuoksuvat rauhaa syvää."

- Eino Leino

Kun suru saapuu, kukat lohduttavat myös silloin.  On kaunis tapa muistaa surun kohdannutta kukkasin ja osoittaa siten, että välittää. Osanottokimppu on vainajan läheisille kotiin toimitettava lohduttava kukkatervehdys, johon liitetään osanottokortti. Voit tulla hakemaan kimpun puodistamme ja viedä sen itse tai tilata se meiltä verkkokaupasta, jolloin toimitamme sen puolestasi.

Muistotilaisuudessa laskettavan surukimpun, -laitteen tai seppeleen sidomme toiveittesi mukaisesti. Voit katsoa alla olevista kuvista sitomiamme töitä. Tilaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, mielellään 2 viikkoa aikaisemmin. Voit tulla suunnittelemaan ja tekemään tilauksen kukkapuotiimme tai voit tilata sen suoraan verkkokaupasta.


Häät - ikimuistoiset, iloiset juhlat